Loving Hut Leuven – Veganistisch en heerlijk

lovinghut

Wij zijn vegetariërs noch veganisten, maar lekker eten blijft lekker eten. En laat de Loving Hut in Leuven nu eens bijzonder lekker zijn, daarenboven met een uitgebreide selectie glutenvrije en suikervrije gerechten (lactosevrij zijn ze sowieso omdat er geen melkproducten gebruikt worden).

Heel veel tafeltjes heeft Loving Hut niet, en het enige nadeel van deze zaak is dan ook dat je soms niet meteen plaats vindt. Maar eenmaal een plekje kan je eigenlijk alles bestellen van de kaart. Niet alles is glutenvrij en/of suikervrij, maar ze hebben er wel een ruime keuze, daarenboven kunnen ze vaak een ingrediënt weglaten om het alsnog glutenvrij te maken.

Loving Hut Leuven
Tiensestraat 65
3000 Leuven
Ma – Vr: 11:30 – 14:00 &  17:00 – 21:00 || Za: 12:00 – 15:00 & 17:00 – 21:00 (zondag gesloten)
http://leuven.lovinghut.be/

Naast de vaste kaart hebben ze een vijftal tijdelijke gerechten die iedere maand anders zijn. De summer rolls en de licht pikante Thaise kokoscurry waren alvast een succes. Maar ons favoriet gerecht is de Bao Wok (wok van vegan blokjes met paprika,  broccoli en cashewnoten, geserveerd met rijst). De vegan blokjes zijn simpelweg heerlijk (vergeet die smaakloze tofu rommel), de zoete cashewnoten vullen het zoute van het gerecht perfect aan. Een prachtige schotel.

Alles wordt ook vers ter plekke gemaakt, ondanks de beperkte kaart wilt het daarom wel eens even duren voor je bediend wordt, maar enkel zuurpieten klagen daarover. De bediening is altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam.

groenex+ Alles is lactosevrij (wegens vegan), ruime keuze glutenvrij en suikervrij
+ Lekker, vers en goede prijs/kwaliteit (ongeveer 10-15 € voor een hoofdgerecht)
+ Zeer vriendelijke bediening

rodex- Niet zo veel plaats in de zaak, wil wel eens vol zitten op piekmomenten